Elektronska izmenjava podatkov

Vstop v ModriNet

Vstop v KaD.Net

V Modri zavarovalnici delodajalcem za izmenjavo podatkov, potrebnih za izvajanje dodatnega pokojninskega zavarovanja omogočamo uporabo spletne storitve ModriNet in KaD.Net.

Elektronska izmenjava podatkov je zanesljiva, varna in zaupna na vseh treh mestih – pri uporabniku, na spletu in v Modri zavarovalnici. Nenehno optimiziramo način poslovanja, saj se želimo še bolj približati našim strankam in uporabnikom.

Sočasno z ustanovitvijo novega pokojninskega sklada (Modri krovni pokojninski sklad - sklad življenjskega cikla) smo tako pripravili tudi novo generacijo portala za delodajalce, ki uporablja najnovejše tehnologije in je uporabniku še prijaznejši. Nov spletni portal se imenuje Modri.Net, nanj pa bodo najkasneje do konca leta 2017 postopoma prešli vsi delodajalci.

Oba portala sta namenjena elektronski izmenjavi podatkov in delodajalcem olajšata vsakdanje delo in povečujeta preglednost poslovanja.


Kdo uporablja Modri.Net (Podrobneje o Modrem Netu)
• delodajalci, ki za svoje zaposlene vplačujejo premije v Modri krovni pokojninski sklad (sklad življenjskega cikla);
• del delodajalcev, ki za svoje zaposlene vplačujejo premije v Kapitalski vzajemni pokojninski sklad (sklad z zajamčeno donosnostjo);
• javni sektor.

Kdo uporablja KaD.Net (Podrobneje o Kad.Net-u)
• manjši del delodajalcev, ki za svoje zaposlene premije vplačujejo v Kapitalski vzajemni pokojninski sklad (sklad z zajamčeno donosnostjo);

Vstop v ModriNet

Vstop v KaD.Net