Kolektivno nezgodno zavarovanje

Pogosta vprašanja

Odpri vsa vprašanja
Zapri vsa vprašanja
 • Komu je kolektivno nezgodno zavarovanje namenjeno?

  Kolektivno nezgodno zavarovanje je namenjeno zavarovanju zaposlenih v podjetju in njihovih ožjih družinskih članov, njihovi zaščiti v primeru trajne invalidnosti ali smrti v primeru nezgode, ki se lahko pripeti kjerkoli in kadarkoli (24 ur na dan).

 • Kaj ponuja kolektivno nezgodno zavarovanje pri Modri zavarovalnici?

  Nezgoda lahko pripelje do spremembe načina življenja posameznika in njegove družine, s tem pa so navadno povezani tudi visoki stroški. 

  Zato zavarovanje pri Modri zavarovalnici ponuja tisto, kar je za posameznika življenjsko najpomembnejše – krije nezgode, ki imajo za posledico smrt ali trajno invalidnost zavarovanca ter smrt zaradi bolezni.

 • Zakaj skleniti kolektivno nezgodno zavarovanje?

  Sklenitev kolektivnega nezgodnega zavarovanja je smiselna zlasti, ker je premija bistveno nižja, kot bi bila ob enakem kritju nevarnosti v primeru individualne sklenitve nezgodnega zavarovanja.

 • Kdo se lahko zavaruje?

  Zavarujejo se lahko zaposleni v podjetju ter njihovi ožji družinski člani (zakonec, zunajzakonski partner, otroci) do 65. leta starosti. Otroci do dopolnjenega 14 leta starosti se lahko zavarujejo le za primer nezgodne invalidnosti, ne pa tudi za primer smrti.