Zakaj izbrati Modro rento?

Modra renta je davčno ugodna

Vse modre rente so davčno ugodne, saj je z dohodnino obdavčena le polovica rente. Pri rentah, ki so nižje od 160 EUR, vam akontacije dohodnine ne obračunavamo. Za rente, višje od 160 EUR, akontacija dohodnine znaša 25%, ki pa jo lahko znižate na 16%. Obvestite davčni organ in Modro zavarovalnico na obrazcu, ki ga najdete na spletni strani Davčne uprave. 

Postopek sklenitve zavarovanja je hiter in preprost

Na osnovi informativne višine zbranih sredstev prostovoljnega dodatnega pokojninskega zavarovanja, pripravimo za vas ključne informacije o vseh oblikah modrih rent, ki vam jih lahko ponudimo.  Ko izberete  zase najprimernejšo modro rento, vam pripravimo in pošljemo v podpis  Ponudbo za sklenitev zavarovanja. Izplačevanje izbrane modre rente se lahko začne.  

Modro rento izplačuje  Modra zavarovalnica - največja izvajalka dodatnega pokojninskega zavarovanja v Sloveniji

Modra zavarovalnica je največja in najpomembnejša izvajalka prostovoljnega dodatnega pokojninskega zavarovanja. Ima tudi dolgoletne izkušnje z izplačevanjem pokojninskih rent Prvega pokojninskega sklada. Ključna konkurenčna prednost Modre zavarovalnice pa je visoka stopnja varnosti, ki se kaže v višini kapitala, ki močno presega zakonske zahteve.


Želite izvedeti več? Izpolnite spodnji spletni obrazec in potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.