Bodite obveščeni!

Kaj je RSS?

RSS (Really Simple Syndication ali Rich Site Summary) je format, ki omogoča redno spreminjanje spletnih vsebin. Modra zavarovalnica na svojem spletnem mestu ponuja vsebine v obliki novic RSS vsakomur, ki si to želi.

Zakaj RSS? 

RSS je zelo priročen za vse, ki želite spremljati novosti pri čemer vam ni treba dnevno brskati po spletnih mestih, ki vas zanimajo. Z naročilom na RSS boste zadnje novice takoj po objavi našli na enem mestu in tako boste vedno v koraku z najbolj svežimi informacijami. 

Kako uporabljamo RSS?

Za prebiranje novic preko RSS potrebujete odjemalca (program) za RSS-datoteke, ki v urejeni obliki prikaže informacije, ki jih je dobil iz različnih spletnih virov. Po namestitvi odjemalca morate samo določiti, katere novice si želite prebirati.

RSS odjemalci

Število RSS odjemalcev se dnevno povečuje, pri čemer so na voljo tako brezplačni kot tudi plačljivi programi, ki delujejo na različnih operacijskih sistemih. V večini primerov pa se odjemalec že nahaja na vašem računalniku in je del brskalnika, ki ga uporabljate. Najbolj preprosti za uporabo pa so odjemalci, ki so vključeni v program za e-pošto. 

RSS kanali Modre zavarovalnice

Na spletnem mestu Modre zavarovalnice vam preko RSS tehnologije omogočamo spremljanje novic, sporočil za javnost in nekaterih ostalih obvestil, na katera boste opozorjeni takoj, ko bodo vsebine objavljene. 

Obveščanje s pomočjo RSS tehnologije lahko naročite s klikom na posamezno tematiko: 

 Novice      Sporočila za javnost      Napoved dogodkov

  Javne objave